Select Page

Mens behandling for erektil dysfunksjon (ED) er lett tilgjengelig, viker menn ofte fra å ta tak i denne tilstanden, noe som kan føre til forhold og helseproblemer, ifølge rapporter. I lys av dette målte en ny undersøkelse folks kunnskap om ED, behandlingen og faktorene som påvirker behandlingen.

Undersøkelsen fra Pfizer Upjohn inkluderte 1.042 menn og kvinner, sammen med 307 urologer, androloger, sexologer og rådgivende leger. Ifølge forskning hadde om lag 30 prosent av mennene under 40 år og 20 prosent på tvers av aldersgrupper opplevd vanskeligheter med å få / opprettholde ereksjon. Interessant nok sa 82 prosent av kvinnene at de ville be partnerne deres om å besøke lege for å få riktig behandling for ED, i stedet for å snakke med venner eller stole på hjemmemedisiner.

ED er en tilstand som kan behandles enkelt, men den bør bare behandles av anerkjente helsepersonell. I følge undersøkelsen er India et land der samtaler om ED ofte er et tabu og ikke blir uttalt, selv om kvinner sakte finner stemmen sin og blir mer høyrøstet om problemene som betyr noe for dem.

Her er andre funn fra undersøkelsen

Mens 53 prosent av mennene ikke var klar over ED, var 78 prosent kvinner klar over problemet. Undersøkelsen avdekket også at 35 prosent menn og 47 prosent av kvinnene mener at stress er den viktigste katalysatoren, mens 75 prosent av mennene og 66 prosent av kvinnene mente at ED ikke er assosiert med økende alder.

LES OGSÅ|Menn med restless legs syndrom risikerer erektil dysfunksjon

Hvordan påvirker ED forhold?

I følge undersøkelsens funn vil 56 prosent av mennene diskutere ED med partnerne sine for å fikse forholdet, mens 28 prosent av kvinnene kan vurdere separasjon hvis partneren deres ikke tar noen korrigerende tiltak for ED.

Lese  Forskningsrapport og oversikt over erektil dysfunksjonsenhetsmarked, 2020-2020 - 3w Market News Reports

Tilnærming til ED-behandling

Undersøkelsen fant videre at 82 prosent av kvinnene mener at det er bedre å konsultere lege enn å selvmedisinere, snakke med venner eller prøve hjemmemedisiner, mens bare 61 prosent av mennene vil konsultere lege og bli behandlet med medisiner foreskrevet av legen. Spesielt var 42 prosent av mennene villige til å erstatte medisiner som ble foreskrevet av legen med et billigere alternativ eller velge det apoteket deres foreslo.