Behandle Erektil Dysfunksjon

Til tross for at de fleste menn tror at erektil dysfunksjon er en overbevisning, i virkeligheten er det ikke. Moderne medisin vet godt hvordan de skal behandle denne forferdelige sykdommen, og det finnes en rekke metoder for dens behandling. Det finnes flere konservative behandlingsmetoder, er avhengige av injeksjoner inn i penis, selv om forbruket av visse legemidler. Men i spesielt vanskelige tilfeller leger anbefaler kirurgi for å ty til tilbake al'intervento mannlige makt og tillit.

Erektil dysfunksjon er en kompleks sykdom i menneskets seksualitet, karakterisert ved svikt i den delen av menn for å kontrollere lengden og styrken av ereksjon. Ofte er denne sykdommen fører til reduksjon av samleie varighet. Før sykdommen ble referert til som impotens, men er nå klassifisert som erektil dysfunksjon. Vanligvis menn i alderen Quaranti år og eldre lider av erektil dysfunksjon. Sykdommen er klassifisert som vanskelige, men det er ikke håpløst.


Når en mann er ung, full av kraft og selvsikker, er dette manifestert i alt, selv i sitt sexliv. Utvilsomt, suksess med kvinner er en av de viktigste betingelsene for del'uomo liv. Hvis sexlivet det er noen feil, må du ta hensyn til dem, ellers kan de utvikle erektil dysfunksjon. Symptomer på erektil dysfunksjon inkluderer:


 1. Reduksjon av seksuell lyst,
 2. Den for rask utløsning
 3. Mangelen på ereksjon,
 4. Andre seksuelle lidelser.

Erektil dysfunksjon er en sykdom, og mange forskere i verden studiono denne sykdommen, men det er fortsatt ingen klare svar på spørsmålet på grunn av sin utvikling. Faktisk er en viktig grunn til den aldrende mannlige. Men det er andre grunner:


 • dårlig økologi,
 • tungt fysisk arbeid,
 • diabetes,
 • overdreven kroppsvekt,
 • alkoholisme,
 • røyking,
 • Stress