årsaken

Erektil dysfunksjon eller impotens er et mer akutt problem for menn. Det er mange årsaker til erektil dysfunksjon. Hva er årsaken psykogen?

En form psykogen prematur ejakulasjon


Den vanligste psykologiske årsaken til erektil dysfunksjon er overexcitation. Og 'mer iboende til de unge menn og menn som nylig har hatt samleie, men forekommer også blant modne nok, erfarne gutta. Når seksuell opphisselse er sterk, spenningen i de cerebrale cortex trinnet øker, noe som fører til for tidlig utløsning og al'orgasmo. En annen sjeldnere variant av psykologiske årsaker til for tidlig utløsning er frykten for samleie. For eksempel når samleie er gått nel'ambiente ikke egnet til dette (utendørs, i bilen, foreldre kan forstyrre, etc.).

I denne situasjonen kan en mann drives til å fullføre samleie og akselerere utløsning.

Dette ofte iboende hos gutter og unge menn, fordi klart skille årsakene til for tidlig utløsning er sjelden mulig.


Årsakene til psykogen erektil dysfunksjon


De karakteristiske trekk ved psykogen erektil dysfunksjon:


  • Begynnelsen av seksuelle liv.
  • En uregelmessig seksuallivet.
  • Varigheten av samleie kan variere sterkt.
  • Varigheten av samleie kan være forskjellig med ulike partnere.
  • Lag en andre akt er ofte ikke mulig på grunn av manglende ereksjon.
  • Prematur ejakulasjon oppstår ofte med ereksjonsproblemer.

Noen ganger, for å øke seksuell del'atto varighet aiutono tanker om abstrakte temaer under samleie (ofte på noen eller ubehagelige ting). Noen ganger er disse tanker fører til forsvinningen del'erezione.

En liten mengde alkohol forbedrer situasjonen.

Svært ofte psykiske problemer forsvinner med alderen og opplevelse av seksualitet. Men noen ganger, de aumentono med tiden, noe som gjør menn seksuelt inaktive. Prematur ejakulasjon er ofte kombinert med erektil dysfunksjon og forsinket utløsning.

Med de alvorlige psykiske problemer krever hjelp fra en erfaren sex terapeut eller psykolog. Også svært viktig er oppførselen til partneren din - mye lettere å løse problemet sammen enn alene. En følsom kvinne, og med forståelse kan hjelpe en mann bedre enn en god spesialist.